1 Aralık 2013 Pazar

KIRŞEHİR SERT HABER

Kırşehir 1957 tarihinde il olmuş bir şehrimizdir. 6 tane ilçesi bulunmaktadır bunlar, Boztepe, Çiçekdağı, Akçakent, Akpınar, Mucur ve Kaman'dır. Kırşehir ili valisi özdemir çakacak, belediye başkanı yaşar bahçeci milletvekilleri abdullah çalışkan ve muzaffer aslan'dır. Kırşehir'de Basın'ın çok önemli bir yeri vardır. 13 tane yerel gazetesi bulunmaktadır. Bunların yanı sıra haber siteleri de önemli yer edinmiştir. 

   Bunlardan en çok okunan haber sitesi kırşehir manşet'dir. Teknolojinin ilerlemesiyle gazete okumanın yerini internet haberciliği almıştır. Kırşehir'de haberin adresi olarak google verilerine göre kırşehir haber kelimesinde en çok aranan haber sitesi olan kırşehir manşet gazetesi kırşehir'de yapmış olduğu doğru tarafsız bir habercilikle ön plana çıkmış durumdadır. 

   Kırşehir haberler kelimesinde ise yine ilk sıralarda olan haber sitemiz kırşehir'in en gözde haber sitelerinden birisidir. Genel yayın yönetmeni Ali YILMAZ yapmış olduğu açıklamada korkusuz habercilik sunmayı hedeflediğini söyleyerek, biz kimseye satılmadık ve kırşehir'de olup bitenleri doğru ve gerçek bir şekilde vatandaşlarımıza sunmayı bir borç biliyoruz dedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder